Avizepram

Avize PRAM, buletine PRAM, certificate PRAM

Despre acest serviciu

ELECTROCON PRAM ofera servicii specializate de verificari si eliberari avize PRAM, buletine PRAM, certificate PRAM. Contactati-ne pentru o oferta personalizata. Servicii profesionale de verificari PRAM, masuratori PRAM, certificate PRAM la cele mai bune preturi.

Instalatiile electrice trebuie verificate periodic conform legislatiei pentru a evita deteriorarea lor in timp din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor,uzura echipamentelor, coroziune, imbatrinirea izolatiilor.

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie,impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie aprizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

Va putem oferi acest serviciu dispunind de oameni cu calificare si experienta PRAM, cu dotare de aparatura de testare conforma cu legislatia actuala.

 01 

 02 

 03 

 04 

 05 

 06 

Ce oferim?

EXECUȚII INSTALATII ELECTRICE CIVILE SI INDUSTRIALE

SERVICII DE MENTENANȚĂ

Eliberari Buletine de Verificare

EXECUȚIE PARATRĂSNETE SI IMPAMĂNTĂRI

VERIFICARI SI MASURATORI PRIZE DE PAMANT(PRAM)

ILUMINAT DE SIGURANTA/EMERGENTA

Tarife

  • Verificari PRAM pentru rezistenta de dispersie a Prizei de Pamant.

Pret 400 RON

Verificări Pram – Masuratori PRAM – Certificate PRAM

Instalatiile electrice trebuie verificate periodic conform legislatiei pentru a evita deteriorarea lor in timp din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor,uzura echipamentelor, coroziune, imbatrinirea izolatiilor.

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie,impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

Un buletin PRAM certifica verificarea prizelor de împamântare si paratrăsnetelor si are ca scop:

Prevenirea electrocutarii personalului care utilizeaza instalatia electrica si echipamentul de lucru;
Prevenirea incendierii cladirilor si prevenirea distrugerii aparaturii electrice si electronice; De exemplu: maternitati, fabrici ce utilizeaza benzina/motorina etc.
Verificare continuitatii nulului de protectie.
Buletinele PRAM sunt necesare la controalele efectuate de Protectia Muncii, Protectia Consumatorului si Pompieri.

Verificarea si masurarea se efectueaza conform STAS 12604/4. Verificarea PRAM reprezinta masurarea rezistentei de dispersie a instalatiei de pamantare si paratrasnetului cu aparat special pentru acest scop. Aparatul este verificat periodic de metrologie autorizata. Periodicitatea verificarii PRAM este prevazuta de doua ori pe an (o data pe timp uscat si o data pe timp umed).

Verificarea Periodica a Instalatiilor Electrice trebuie executata la intervalele de timp prevazute in normativele tehnice ce reglementeaza domeniul instalatiilor electrice executate in cladiri, iar prin aceasta putem evita situatii neplacute cum ar fi de exemplu: incendii, electrocutari, deconectari in alimentarea cu energie.

Verificarea periodica a instalatiilor electrice este necesara, deoarece toate instalatiile se deterioreaza din cauza unui numar de factori cum ar fi incarcare excesiva a circuitelor, uzura echipamentelor, coroziune , imbatranirea izolatiilor.

In consecinta legislatia prevede ca instalatiile electrice trebuie sa fie mentinute intr-o stare corespunzatoare de siguranta, iar pentru aceasta ele trebuie sa fie inspectate si testate periodic.

Aceste verificari cuprind o serie de masuratori cum sunt: rezistenta de izolatie, impedanta de bucla, curentul de scurt circuit, rezistenta de dispersie a prizelor de pamant, continuitatea centurii de impamantare, verificarea aparatelor de protectie inclusiv a disjunctoarelor diferentiale.

In urma analizarii acestor masuratori se emit Rapoartele de incercari pentru instalatia verificata, rapoarte care certifica starea instalatiilor si echipamentelor electrice.

Toate acestea sunt executate de personal cu indelungata experienta in domeniu si care dispune de o dotare de ultima generatie conforma cu standardele si normativele in vigoare.

Solicitati aici o oferta de pret pentru verificarea electrica periodica PRAM

VĂ ADUCEM LA CUNOSTINȚĂ!
  • ca periodicitatea masuratorilor si verificarilor instalatiilor electrice (pram) este o data la 6 luni si este indicat sa se faca o data pe timp umed si o data pe timp uscat.
  • masuratorile si verificarile instalatiilor electrice se efectueaza conform STAS 12604/4 si STAS 12604/5.

Afla cum dai de noi!