Executie bransamente electrice

Executie bransamente electrice in Bacau

servicii-executie-bransamente

Servicii profesionale de realizare bransamente electrice. Oferim servicii complete pentru realizarea bransamentelor electrice. Principalele categorii de servicii si lucrari pe care le oferim atat persoanelor juridice cat si persoanelor fizice:

  • Consultanta pentru elaborarea documentatiei si obtinerea avizului de amplasament
  • Proiectarea si executia instalatiei de racordare la reteaua operatorului de distributie a energiei electrice.
  • Obtinerea autorizatiei de constructie si a altor avize sau acorduri necesare
  • Executia bransamentului electric
  • Executia coloanei electrice a abonatului
  • Executia prizei de pamant.

Efectuam bransamente electrice aeriene sau bransamente electrice subterane. Va putem propune o gama tehnica avansata de solutii pentru racordare si alimentare cu energie electrica. Pe langa instalatiile electrice necesare lucrarilor de bransare va vom asista si la intocmirea dosarelor si a documentatiei de obtinere a avizelor de amplasament si sau racordare, dupa caz.

Echipa noastra are experienta in efectuarea instalatiilor electrice, lucrari de bransamente electric, inecercam sa gasim in permanenta solutii eficiente pentru clientii nostri. Detinem utilaje si personal pregatit sa raspunda nevoilor clientilor si solicitarilor acestora.

Suntem atestati de ANRE pentru executia de linii electrice aeriene sau subterane cu tensiuni nominale de 0,4 – 20 kVsi posturi de transformare cu tensiunea nominala superioara de cel mult 20 kV. Totodata suntem atestati de ANRE pentru proiectarea si executarea de instalatii electrice interioare pentru constructii civile si industriale, bransamente aeriene si subterane la tensiunea nominala de 0,4 kV.

Solicita o oferta!

Va oferim servicii profesionale complete. Alege sa lucrezi cu profesionisti in domeniu!